Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag 13:00 -17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten
info@plantjetuin.nl

Voorjaarsmiddag 2019

Voogaande jaren hebben wij een open middag gehouden en met veel succes, het was elke keer een gezellige druk bezochte middag.

Dit jaar hebben we een "Voorjaarsmiddag"op zaterdag 13 april a.s. van 13:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom.

Bestaande klanten van Aalderink komen, maar ook klanten uit ons eigen netwerk. We ontvangen inmiddels klanten uit alle gemeentes van Flevoland, tot zelfs daarbuiten! Zoals particuliere klanten, ondernemers en lokale hoveniers tot levering van volledige tuinen. We staan graag voor iedereen klaar die iets zoekt op tuingebied. Wij werken ook samen met tuinarchitecten waarvoor we het plantmateriaal verzorgen. Persoonlijk advies staat voor ons voorop. Daarvoor hebben we een tuinhuis ingericht genaamd ‘de Olde Gerrit’, om aan de keukentafel een gesprek te kunnen voeren over de wensen van de klant, om zo tot een goed voorstel te komen.
Op het terrein van de kwekerij staan verschillende soorten bomen, vaste planten en heesters, deels in de volle grond. Het overgrote deel van het assortiment staat in containers, zodat er jaarrond afgeleverd kan worden. Specialiteiten van PlantjeTuin.nl | Kwekerij Aalderink zijn de lei- en dakbomen. Deze tak is van Aalderink overgenomen. Daarvan staan er ook een ruim aantal ter bezichtiging klaar. De lei- en dakbomen worden op de kwekerij zelf gemaakt en Aalderink helpt daar nog geregeld bij.

Voorjaarsmiddag 
Twee jaar geleden hebben wij onze eerste open middag gehouden en dat was een groot succes, het was prachtig weer en een gezellige druk bezochte middag. Vorig jaar was het weer boven verwachting en we verwachten voor dit jaar wederom veel aandacht van u.

Beeldighout verzorgt demo's en twee "Popkoren" zijn aanwezig voor een gezellige muzikale sfeer.

Zaterdag 13 april a.s. van 13.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom!